Assistina Twin: reprocesiranje u rekordnom vremenu

W&H je oduševljen predstaviti Vam uređaj za automatsko održavanje instrumenata Assistina Twin kao optimalnu podršku u efikasnom reprocesiranje nasadnih instrumenata u modernoj ordinaciji dentalne medicine. Uređaj odlikuje rekordno vrijeme ciklusa od 10 sekundi i sofisticirani sistem dvostruke komore, što efektivno smanjuje vrijeme čekanja na reprocesiranje dvaju instrumenata.

Sve radi glatko kada se reprocesiraju instrumenti u Assistina Twin uređaju. Dok se prvi instrument reprocesira u prvoj komori, možete započeti sa postavljanjem drugog instrumenta u drugoj komori. Jednostavna uporaba omogućuje početak ciklusa održavanja jednim pritiskom na tipku. Inovativni sistem dvostruke komore u kombinaciji sa kratkim vremenom održavanja i ergonomski pozicioniranim priključcima za instrumente omogućuju brz rad bez stresa.

 

Rekordno vrijeme ciklusa zahvaljujući sistemu raspršivanja ulja

Jedna bitna značajka Assistina TWIN uređaja je izuzetno kratko vrijeme ciklusa od samo 10 sekundi. U tom vremenu kanali za sprej ispiru se sredstvom za čišćenje i suše se komprimiranim zrakom dok se sve zupčane komponente savršeno podmazuju W&H servisnim uljem.  W&H primjenjuje inovativnu tehnologiju raspršivanja ulja kako bi se postiglo kratko vrijeme reprocesiranja od samo 10 sekundi. Ulje se prvo rasprši na sitnije dijelove a zatim prošprica kroz instrument pod visokim pritiskom. Na taj način fina mješavina zraka i ulja dolazi i do najsitnijih dijelova instrumenta bez potrebe za mehaničkim djelovanjem. Time se također u potpunosti uklanjaju prljavštine i nakupine unutar instrumenta.

Efikasna, održiva, ergonomična

Specijalno osmišljena potrebama što manjih troškova u ordinaciji, Assistina Twin maksimalno optimizira potrošnju ulja i vrijeme ciklusa reprocesiranja. Dodatno, njezin ergonomski dizajn podržava jednostavnu izmjenu adaptera za instrumente i omogućuje jednostavno čišćenje uređaja. Svi potrošni materijali poput ulja, sredstva za čišćenje i HEPA filtera nude se u novom Assistina TWIN Care setu i mogu se zamijeniti bez potrebe za alatom.

 
Assistina TWIN iz W&H: od sada dostupna u Unidentalu.