+

CEREC Software

Izvanredni prijedlozi restauracije i jednostavna uporaba 

Brzo i jednostavno dizajniranje uz CEREC Software: Zahvaljujući jasnoj i vizualno privlačnoj uporabi, CEREC Software garantira intuitivnu uporabu od samog početka. Njegova inteligentna automatizacija omogućuje brz i jednostavan proces. Posebno istaknuta značajka CEREC Software-a je analiza cijelog skena pri kalkulaciji inicijalnog prijedloga restauracije, što garantira visoko estetski, individualni prijedlog restauracije. Uz CEREC Software možete biti sigurni da ćete ponuditi pacijentima najvišu razinu kvalitete i estetike. Svaki put.

Prednosti CEREC software-a

Intuicija: Jednostavan, razumljiv meni
 
Inteligencija: Brz tok rada zahvaljujući visokom stupnju automatizacije i detekcije boje zuba
 
Kvaliteta: Estetski prijedlozi restauracije bazirani na biogeneričkoj kalkulaciji

Biojaw

Najistaknutija značajka CEREC software-a je unikatna Biojaw funkcija. Softver koristi biostatičke procedure pri generaciji inicijalnih prijedloga restauracije baziranim na skeniranoj čeljusti. U većini slučajeva, prijedlog se može koristiti za direktno prebacivanje u proizvodni proces. 

Jednostavna uporaba i visok stupanj automatizacije

Jednostavno strukturiran, intuitivno korisničko sučelje kao i povratne informacije i funkcije pomoći čine učenje rada sa softverom lakšim i osigurava efektnu uporabu CEREC software-a od samog starta.

Detekcija boje zuba

Funkcija detekcija nijanse boje zuba nudi objektivnu podršku u odabira prave nijanse boje zuba baziranu na skenu uzetom CEREC Omnicam-om.

Virtualni artikulator

Uz funkciju virtualnog artikulatora možete odrediti i statički i dinamički kontakt površina i dobiti pravilnu funkcionalnu okluziju. Softver pokazuje kompletnu putanju kretnji čeljusti. Instrumenti omogućuju individualnu intervenciju ranog uklanjanja kontakata u okluziji klikom miša, kao i prilagodbu točki čeljusti udesno ili ulijevo, primjenjujući raznovrsne parametre. Uporaba virtualnog incizalnog kolčića omogućuje otvaranje okluzije, osiguravajući da je ona blokirana kod izrade restauracija. 

Dentsply Sirona Hub

Ako Vaša ordinacija ima više CEREC akvizicijskih jedinica Hub uređaj je idealan za Vas: Hub sprema podatke iz svih CEREC uređaja tako da nije potrebno ponovno stvaranje podataka o pacijentima ili njihovo transferiranje s jednog uređaja na drugi. Ali ima i nešto bolje: Nakon što se napravi sken, Vaš dentalni tehničar može ga otvoriti na svom računalu i započeti sa dizajnom restauracije. Dizajnirana restauracija se zatim automatski sprema u Hub i dostupna je za izradu na CEREC glodalici.

Poštedite Vaše pacijente nelagode konvencionalnog uzimanja otiska zuba. Koristite Primescan ili Omnicam skener za precizne 3D snimke u prirodnoj boji.
Nakon analize cjelokupnog skena, CEREC softver generira izvanredne prijedloge restauracije. To Vas dovodi do faze izrade brže. Jednostavno i privlačno korisničko sučelje pomaže u radu.
CEREC glodalice i CEREC softver optimalno su usklađeni. Glodanje/brušenje restauracija od cirkona je ekstremno precizno, što daje restauracijama glatke površine i rubove te vrlo fine fisure.
Potpuno anatomske restauracije od cirkona sinteriraju se  i glaziraju u kompaktnoj CEREC SpeedFire peći. Indukcijska tehnologija omogućuje iznimno brzo sinteriranje i pečenje.