SIROInspect

Siguran nadzor karijesa

Svaki dan donosite važne odluke vezane uz uklanjanje karijesa što katkad može biti zahtjevan posao. Sirona Vam je olakšala donošenje ispravnih odluka prilikom ekskavacije karijesa sa SIROInspect uređajem koji sadržava tzv. FACE tehnologiju koja u trenu omogućuje da vidite gdje se karijes zaista nalazi, kako bi sačuvali zub od nepotrebne traume.

Ukratko

  • Siguran – SIROInspect je pouzdana pomoć pri donošenju odluka
  • Brz – pritiskom na tipku odmah možete vidjeti stanje karijesa
  • Jednostavan – jednostavan za rukovanje i brzo ulazi u radnu rutinu
  • Praktičan i fleksibilan – zahvaljujući 'clip on' filtru na svjetlovodu ili dijagnostičkim naočalama koje nude široko područje primjene

SIROInspect – nemojte dopustiti da kontrola karijesa bude stvar sreće

Sa SIROInspect-om možete biti sigurni da ćete prepoznati karijes brzo i jednostavno tijekom njegove ekskavacije. Za razliku od ručnog ispitivanja, možete odmah vidjeti da li je potreban bilo kakav tretman: crveno fluorescentno svjetlo pokazuje sve kariozna područja na velikoj skali. Moći ćete lakše donositi ispravne odluke i znati ćete do koje mjere postojeći karijes treba biti odstranjen.
Crvena fluorescencija za karijes

Ovako to izgleda : tijekom ekskavacije svjetlovod osvjetljava zub ljubičastim svjetlom (otpr. 405 nm), što stimulira da produkti raspadanja karijesne bakterije i zdrav dentin fluoresciraju u različitim nijansama.
Provjerena tehnologija

Svaka inovacija iz Sirone podvrgnuta je brojnim testiranjima prije nego što se pusti u prodaju. SIROInspect i FACE tehnologija također su podvrgnuti testiranju u različitim procesima i studijama kako bi se provjerila njihova ispravnost. Rezultat: SIROInspect sa FACE tehnologijom radi sa većom pouzdanošću nego druge metode kontrole za prevenciju sekundarnih karijesa.

SIROInspect

SIROInspect dolazi u pakiranju koje sadržava: dršku, postolje za punjenje baterija, adapter, 2. punjive baterije, 2 svjetlovoda 90° koji se mogu sterilizirati, 2 'clip on' filtra i kliničke smjernice.

Dodatno, mogu se naručiti:

Svjetlovod 90° (pojedinačno ili u paketu od 3 kom.), svjetlovod 140° (pojedinačno ili u paketu od 3 kom.), dijagnostičke naočale (žuta ili narančasta stakla), dodatak za naočale sa lupom.